Зелено училище - Семково 2014

Тази година времето беше хубаво, но дори и през мрачните дни, настроението ни не се помрачаваше. На третия ден от нашия престой, осмите класове получиха възможността да премерят сили в отборни игри и състезания. Имаше надбягвания и много други игри. Кога друг път може да се видят бягащи препятствия и състезатели, тичащи след тях? И нека най-добрият победи!

От миналата година се налага нова традиция: в края на няколкодневния престой да се раздават разнообразни, интересни и закачливи грамоти. Последната вечер, освен раздаването на наградите, се организира и „Вечер на талантите”. Всеки, който имаше желание да се изяви по някакъв начин, получи тази възможност.
Катлин Милчева от осми клас ни изненада с уменията си с огъня. Въртенето на огнен пой е незабравима гледка, за която се изисква голямо майсторство от страна на практикуващия. Така тази нощ стана по-светла от другите. След невероятното изпълнение на Катлин, се събрахме да послушаме чудесното свирене на китара на Мартин Божинов.

Прекарахме четири чудесни и безгрижни дена, а за да може да си спомняме и най-малкия детайл от моментите, прекарани в Семково, запечатахме любими и забавни спомени в множество снимки, които можете да видите тук.