Клубове

Роботика и вградени системи

Роботика и вградени системи

Технологично училище “Електронни системи” предоставя възможност на учениците да се запознаят с роботиката и да конструират и програмират сами своите първи роботи. Занятията са спонсорирани под различна форма от SAP Labs Bulgaria и Училище по роботика “Robopartans”.

Cisco академия

Cisco академия

Локалната Cisco академия LCA – ELSYS TU Sofia е в структурата на регионалната Cisco академия RCA – FDIBA TU Sofia на Техническия университет, създадена през 2003г. към Факултета за германско инженерно обучение и промишлен мениджмънт (ФаГИОПМ). През 2012 г. Cisco академията се преименува на CA Technology School “Electronic Systems”.

Тийноватор

Тийноватор

Тийноватор е програма за създаване на стартъп клубове в българските училища. В нея ментори-предприемачи от стартиращи и развити компании помагат на ученици от 10. и 11. клас да открият страстта си и да я превърнат в печеливш бизнес проект. От учебната 2019-2020г. стартъп клуб по програмата започна и в ТУЕС.

Литературен клуб

Литературен клуб

Създаден през 2018 г. по инициатива на учениците, клубът представлява свободно поле за дискусия върху книги и за споделяне на лично творчество под формата на фрагменти, есета и стихотворения.

Филмов клуб

Филмов клуб

Филмовият клуб се появи в края на 2019 г. по желание на учениците, които превръщат седмото изкуство в интересен разговор за нещата от живота, намигащи ни от големия екран.

Театрален клуб

Театрален клуб

Театралният клуб се превърна в естествено продължение на литературния си „събрат“ и през 2019 г. направи първите си смели крачки.

Psychology Lab

Psychology Lab

Психологическият клуб в училище е насочен към развиване на социалните умения и повишаване на емоционалната интелигентност.